Nobø

Smart og
vakker

Nobø Top Glass bygger på Nobøs helt nye teknologiske plattform. Med det siste innen varmeteknologi på innsiden og den lekreste glassutførelsen på utsiden, er Nobø Top Glass både smart og vakker.

Ny fra innerst til ytterst

Nobø Top Glass er en helt ny ovn som kombinerer smart teknologi med trendy design. Nobø Top Glass kommer i to farger, hvit og antrasitt. Fargene kler alle interiører, noe som gjør at Nobø Top Glass passer fint inn uansett hvor du plasserer den. Glassfronten har avrundede og polerte kanter som gjør at ovnen både ser lekker ut og er tryggere for barn og kjæledyr. Bak den innbydende fronten finner du markedets ledende varmeteknologi som gir jevn, komfortabel og energieffektiv varme.

Uovertruffen termostatteknologi

Nobøs termostater er særdeles nøyaktige og langt mer stabile enn andre ovner ved varierende utetemperatur. Der andre ovner sliter med å holde stabil temperatur, klarer Nobø-ovnene å holde ønsket innetemperatur uansett ytre forhold. Resultatet er komfortabel og økonomisk varme, tilpasset dine behov.

  • Uovertruffen termostatteknologi

    Nobøs termostater påvirkes i liten grad av ovnens egentemperatur og holder derfor temperaturen du ønsker. Behagelig og økonomisk.

Ny teknologi, ren økonomi

Nobø Top Glass er en fremtidsrettet og energieffektiv ovn. Nøyaktige termostater gjør at du unngår energikrevende justeringer i temperaturen, og med nattsenking sparer du enda mer. Standby-effekten er markedets laveste (mindre enn 0,5 W). Til sammen gjør dette at en gjennomsnittshusholdning kan spare 1200 - 2000 kr i året. I tillegg kan du selvsagt koble til Nobø Energy Control og Nobø Sense for enda mer sparing og full kontroll på varmen. Kontinuerlige oppdateringer av Nobø Energy Control gjør at du vil ha en topp moderne varmestyring i mange år fremover.

Tips til oppussing!

Når du pusser opp er det viktig å ikke glemme de gamle panelovnene. Gamle panelovner bruker mer strøm og brenner mer støv enn nye, noe som gir sorte flekker på veggen over ovnen. I tillegg ser mange ovner utdaterte ut når de blir hengt opp på en nyoppusset vegg. Når du likevel skrur ned ovnene for å pusse opp, er det en fin anledning til å bytte til Nobø-ovner som gir et penere interiør og lavere strømregning.  

Finn Forhandler Kjøpsveileder

Tekniske spesifikasjoner

750 og 1000W

Lengde: 820mm og 1020mm

Høyde: 240mm og 440 mm

Farge: Hvit eller antrasitt

 

Last ned datablad Se alle tekniske spesifikasjoner

Andre panelovner