Nobø

Toppen av
kvalitet

Med det siste innen varmeteknologi og et moderne stilrent design er Nobø Top panelovnen for fremtiden.

Ny teknologisk plattform

Nobø Top bygger på Nobøs helt nye teknologiske plattform, og leverer perfekt varme med lavt energiforbruk. Teknologien setter standarden for fremtidens el-varmeløsninger med svært nøyaktige termostater, energieffektive løsninger og muligheter for ekstern styring med smarttelefon og nettbrett. Dette gjør Nobø Top til en panelovn i toppsjiktet.

Uovertruffen termostatteknologi 

Nobøs termostater er særdeles nøyaktige og langt mer stabile enn andre ovner ved varierende utetemperatur. Der andre ovner sliter med å holde stabil temperatur, klarer Nobø-ovnene å holde ønsket innetemperatur uansett ytre forhold. Resultatet er komfortabel og økonomisk varme, tilpasset dine behov. 

  • Perfekt varme

    Nobø gir deg den perfekte varmen som er jevn og komfortabel. Ingen ubehagelige temperatursvingninger. Setter du termostaten på 21°C, får du 21°C grader – uansett svingninger i utetemperaturen.

  • Uovertruffen termostatteknologi

    Nobøs termostater påvirkes i liten grad av ovnens egentemperatur og holder derfor temperaturen du ønsker. Behagelig og økonomisk.

Ny teknologi, ren økonomi

Nobø Top er en fremtidsrettet og energieffektiv ovn. Nøyaktig termostat gjør at du unngår energikrevende justeringer i temperaturen, og med nattsenking sparer du enda mer. Standby-effekten er markedets laveste (mindre enn 0,5 W). Til sammen gjør dette at en gjennomsnittshusholdning kan spare 1200 - 2000 kr i året. I tillegg kan du selvsagt koble til Nobø Energy Control og Nobø Sense for enda mer sparing og full kontroll på varmen. Kontinuerlige oppdateringer av Nobø Energy Control gjør at du vil ha en topp moderne varmestyring i mange år fremover.

Tips til oppussing!

Når du pusser opp er det viktig å ikke glemme de gamle panelovnene. Gamle panelovner bruker mer strøm og brenner mer støv enn nye, noe som gir sorte flekker på veggen over ovnen. I tillegg ser mange ovner utdaterte ut når de blir hengt opp på en nyoppusset vegg. Når du likevel skrur ned ovnene for å pusse opp, er det en fin anledning til å bytte til Nobø-ovner som gir et penere interiør og lavere strømregning.  

Finn forhandler Kjøpsveileder

Tekniske data

Høyde: 20 cm og 40 cm

Effekt: 250 W - 2000 W

Last ned datablad Se alle tekniske spesifikasjoner

Andre panelovner