Nobø

Nytt design
moderne teknologi

Nobø Connect leveres med en svært nøyaktig termostat og er ferdig utstyrt med radiomottaker for effektiv strømsparing ved hjelp av vårt styresystem Nobø Energy Control.

Ny teknologisk plattform

Nobø Connect bygger på Nobøs helt nye teknologiske plattform, og er en helt ny ovn som kombinerer smart teknologi med trendy design. Bak den innbydende fronten finner du markedets ledende varmeteknologi som gir jevn, komfortabel og energieffektiv varme.

Uovertruffen termostatteknologi

Connect leveres med en svært nøyaktig termostat og er ferdig utstyrt med radiomottaker for effektiv strømsparing ved hjelp av vårt styresystem Nobø Energy Control. Nobøs termostater er særdeles nøyaktige og langt mer stabile enn andre ovner ved varierende utetemperatur. Der andre ovner sliter med å holde stabil temperatur, klarer Nobø Connect å holde ønsket innetemperatur uansett ytre forhold. Resultatet er komfortabel og økonomisk varme, tilpasset dine behov.

  • Uovertruffen termostatteknologi

    Nobøs termostater påvirkes i liten grad av ovnens egentemperatur og holder derfor temperaturen du ønsker. Behagelig og økonomisk.

  • Perfekt varme

    Nobø gir deg den perfekte varmen som er jevn og komfortabel. Ingen ubehagelige temperatursvingninger. Setter du termostaten på 21°C, så får du 21°C grader - uansett svingninger i utetemperaturen. 

NY TEKNOLOGI, REN ØKONOMI

Nobø Connect er en fremtidsrettet og energieffektiv ovn. Termostaten i ovnen gjør at du unngår energikrevende justeringer i temperaturen og Standby-effekten er markedets laveste (mindre enn 0,5 W). Til sammen gjør dette at en gjennomsnittshusholdning kan spare 1200 - 2000 kr i året. I tillegg kan du selvsagt koble til Nobø Energy Control og Nobø Sense for enda mer sparing og full kontroll på varmen. Kontinuerlige oppdateringer av Nobø Energy Control gjør at du vil ha en topp moderne varmestyring i mange år fremover.

Finn Forhandler

Tekniske data:

Høyde 20 og 40 cm

Effekt 500 – 1000 W

Last ned datablad Se alle tekniske spesifikasjoner

Andre panelovner