Nobø

Møt nye
Nobø Front

Vår mestselgende ovn med over fire millioner solgte eksemplarer på verdensbasis er nå oppgradert med ny teknologi.Maksimal komfort til minimalt forbruk

Nobø Front er oppdatert med vår nye teknologiske plattform og er en av verdnes mest moderne og energieffektive gjennomstrømningsovner. Markedets mest nøyaktige og stabile termostater sørger for at den holder ønsket temperatur, uansett ytre forhold, og nye energieffektive løsninger gir perfekt varme med lav energibruk.

Ovnen er i tillegg forberedt for oppkobling mot energistyringssystemet Nobø Energy Control og Nobø Sense MSW, noe som gir mulighet til full kontroll over energibruken.

  • Perfekt varme

    Nobø gir deg den perfekte varmen som er jevn og komfortabel. Ingen ubehagelige temperatursvingninger. Setter du termostaten på 21°C, får du 21°C grader – uansett svingninger i utetemperaturen.

  • Uovertruffen termostatteknologi

    Nobøs termostater påvirkes i liten grad av ovnens egentemperatur og holder derfor temperaturen du ønsker. Behagelig og økonomisk.

Energiøkonomisk og klimavennlig 

Varmen fordeles jevnt i rommet slik at inneklimaet blir lunt og behagelig. Et mykt og moderne design, kombinert med mindre dimensjoner enn andre varmeovner med tilsvarende egenskaper, gjør den svært lett å innrede med.

Alt i alt er Nobø Front en vakker, smart og øknonomisk investering. 

Finn forhandler Kjøpsveileder

Tekniske data

Høyde: 20 cm og 40 cm
Effekt: 250 W - 2000 W

Last ned datablad Se alle tekniske spesifikasjoner

Andre panelovner