Nobø

En ny generasjon panelovner

Nå lanserer Nobø en helt ny generasjon panelovner på det nordiske markedet med en teknologisk plattform som setter standarden for fremtidens el-varmeløsninger.

Ny generasjon

Uovertruffen termostatteknologi og intuitiv energikontroll kombinerer jevn varme med effektiv energibruk. Resultatet er perfekt varme og lavere strømregning. Panelovnene leveres i dag med topputslipp, i stilren klassisk hvit stålfront og med glassfront i hvit eller antrasitt. Velg din favoritt! Ny teknologi vil gradvis fases inn på alle Nobø modeller, også frontutslipp. 

Diverse bilder

Energistyring gjort enkelt

Med Nobø Energy Control kan hele familien enkelt kontrollere varmen i boligen ved hjelp av smarttelefon og nettbrett. Nobø Energy Control er lett og raskt å installere, og når systemet er klart kan man enkelt sette opp varmeprogrammer som passer husholdningen. 

Diverse bilder

  • Applikasjon

    Appen laster du ned via App-store eller Google Play.

  • Nobø Hub

    Styresentral for bruk mot Nobø mottakere. Styres ved hjelp av App for nettbrett og smarttelefon. I tillegg trenger man en trådløs-router. 

  • Nobø Switch

    Bryterpanel for enkel overstyring av Nobø Energy Control (Kjøpes separat). Integrert temperaturføler. Les av temperatur via app.