Nobø

Om Nobø

Nobø har i flere tiår vært internasjonalt toneangivende innen el-varmeløsninger med sine innovative panelovner og styringssystemer. Med flere millioner solgte ovner verden over, er Nobø svært opptatt av å levere kvalitet og bærekraftige løsninger.

En ny generasjon varmeløsninger

Nå lanserer Nobø en helt ny generasjon panelovner og styringssystemer på det nordiske markedet, med en teknologisk plattform som setter standarden for fremtidens el-varmeløsninger. Uovertruffen termostatteknologi kombinerer jevn varme med effektiv energibruk. Resultatet er perfekt varme og lavere strømregning.

Derfor kan vi trygt si at Nobø leverer Nordiske varmeløsninger i verdensklasse.

Merkenavnet Nobø eies av Glen Dimplex Nordic som er en norsk bedrift som utvikler, produserer og selger energieffektive produkter og løsninger for varme og komfort. Bedriften har salgsselskaper både i Norge, Sverige, Finland og Danmark, og eksporterer til over 25 land verden over. Konsernet eies av Glen Dimplex Group, verdens største produsent og leverandør av produkter for elektrisk oppvarming. Glen Dimplex Nordic har hovedkontor på Stjørdal, utenfor Trondheim i Midt-Norge.