Nobø

Energikontroll
gjort enkelt

Nobø Energy Control kan redusere
utgiftene på oppvarming med
1960,-* kroner i året.

Full kontroll på energien

Nobø Energy Control er et trådløst energistyringssystem som gjør at hele familien enkelt kan kontrollere varmen i boligen ved hjelp av smarttelefon og nettbrett. Nobø Energy Control er lett og raskt å installere, og når systemet er klart kan man enkelt sette opp varmeprogrammer som passer husholdningen.

Lavere energiforbruk

Nobø Energy Control gjør at strømutgiftene på oppvarming kan reduseres med inntil 25 %. Med full kontroll over ovnene kan man enkelt senke temperaturen i rom man ikke bruker eller fjernstyre ovnene via app uansett hvor i verden man er.

* Regneeksempel rekkehus (6 ovner). 
Totalt energiforbruk pr år: 20.000 kW/h.
Energi brukt på oppvarming: 56 %.
Pris pr kW/h: 0,7 KR (inkl. nettleie).

Last ned app og prøv demo

  

Last ned fra App Store Last ned fra Google Play

Diverse bilder

Dette trenger du:

  • Applikasjon

    Appen laster du ned via App-store eller Google Play.

  • Nobø Hub

    Styresentral for bruk mot Nobø mottakere. Styres ved hjelp av App for nettbrett og smarttelefon. I tillegg trenger man en trådløs-router. 

  • Nobø Switch

    Bryterpanel for enkel overstyring av Nobø Energy Control (Kjøpes separat). Integrert temperaturføler. Les av temperatur via app.

I tillegg trenger du panelovn fra Nobø med termostat som støtter Nobø Energy Control.

Svært anvendelig

Nobø Energy Control fungerer sammen med de aller fleste termostatene fra Nobø, og kan i tillegg kobles til andre elektriske apparater ved å bruke en apparatmottaker fra Nobø (RS/RSX/RCE 700). På den måten kan du styre kaffetrakter, stereoanlegg og andre apparater som det er kjekt å kunne slå helt av. Trygt og enkelt.

Støttet av Enova

Enova tilbyr støtte til sentralt varmestyringsystem med inntil kr. 4.000,-. Les mer om tilskuddsordningen på enova.no.

Styr varmen på hytta

Med Nobø Energy Control kan du også styre varmen på hytta såfremt du har internettilgang der. Det betyr at du kommer til varm hytte, og slipper å bekymre deg for om du husket å sette ovnen i frostsikring før du dro derfra. Fleksibiliteten gjør at du lett kan justere varmen hvis planen om hyttetur plutselig blir endret.

Hvis du ikke har Internett på hytta kan du bruke GSM-løsningen vår Orion og Defa Smartbase sammen med NOBØ Orion 700 for å styre hyttevarmen.